Steg

Alla på jobbet började för några veckor sedan med en stegtävling där vi skall fram till mitten av december ha gått ett varv runt jorden. Vi har alla på oss "snygg" stegräknare som är obligatorisk från morgon till kväll, iallafall i mitt lag. Jag är nämligen lagledare för team Les Parisiens som består av mig, Anna, Mattias och Cattis :-) Vi ligger just nu på plats 24 av 1200 så jag är hyffsat nöjd med dem ;-) Jag själv ligger på plats 12 av 6612 på den individuella listan och är inte helt nöjd med det...Jag vill vinna! Priset är 30.000kr att resa för vilket inte hade varit helt fel!

Innan vi körde igång med tävlingen så skickade jag ut lite användbara tips till mina lagkamrater för att samla så många steg som möjligt:

1. Låt stegräknaren ligga på sängbordet så att du snabbt kan ta på dig den det första du gör på morgonen. Även stegen till toaletten räknas!
2. Tänk på att gå så ofta du kan! Ta trapporna istället för hissen osv även om du har bråttom, men spring för guds skull inte! Tre vanliga steg är detsamma som ett antilopsteg! Slösa inte!
3. Ha inte på dig för tajt tröja för då kan den "hålla fast" stegräknaren så den inte kan räkna...
4. Om du känner att du inte får ihop tillräckligt många steg, ta lite mindre steg istället. Lite fult kanske, men funkar!
5. Ha på dig stegräknaren ända fram tills du går och lägger dig! Först då kan du lägga den på sängbordet igen. Stegen fyller vi i tillsammans på kontoret på morgonen under heja-ramsor och applåder! :-)
6. Ska du gå ut i helgen? Perfekt! Klubbande blir många steg under en natt! Glöm inte stegräknaren!
7. Bakis? Strunt i det, stegräknaren skall på! Även stegen till och från kylskåpet/pizzerian/toaletten/soffan räknas!
8. Tycker du att stegräknaren inte passar din outfit eller ska du ha klänning på dig? (Detta gäller troligtvis inte Mattias...) Stegräknaren kan med fördel fästas i linningen bak på ryggen och räknar lika bra ändå. Klänning? Fäst den i trosorna eller strumpbyxorna!
9. Bli vän med stegräknaren! Den skall vara dig nära i många dagar framöver...Gör den glad, gå över 10.000 steg per dag! Vi vinner detta!

Idag har jag gått ca 29.000 steg om man omvandlar dagens träning också. Han som leder har ett stegsnitt på över 44.000 steg. Jag tror han fuskar faktiskt.





Kommentarer
Postat av: mamma

These boots are made for walking...

2009-10-15 @ 09:51:39
Postat av: elajna

Hahaha, du kommer så vinna! du som är så jäkla envis.. hade också velat ha en stegräknare, kolla hur många steg jag tar på jobbet.

2009-10-15 @ 23:22:56
URL: http://nothinglikethemovies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0