Hem över påsk

På fredag så åker jag hem till Göteborg : ) Jag har inte varit hemma på två månader och det känns verkligen...Det känns att det var längesedan, men samtidigt så känns det som om tiden har gått fort konstigt nog?

Jag åker 06:40 på fredag morgon så jag måste ta den första RER:en som går kl 04:53...Det är lite tidigt men jag är en morgonpigg människa så det ska väl gå bra : ) Jag är framme i Götet kl 10:20 sedan blir det en fika med Tina och middag med Caroline och Andreas, Tess och Jens (kanske Tamme och Björn?) Det ska bli jättehärligt att få träffa dem!

På måndag åker jag tillbaka igen men innan dess så ska jag hinna med att köra en dansklass på Sportlife city sön kl 13:00 och fixa naglarna hos Emily på Nailteam. Naglarna var det snart 8 veckor sedan jag gjorde...Jag skulle inte kunna vänta en dag längre än så...

För övrigt så har mina lampor i taket gått sönder. Antagligen en säkring eller någoting sådant (vad vet jag?), en propp var det inte iallafall för jag har kollat i proppskåpet...lamporna är infällda spotar i taket och alla gick samtidigt och jag antar att inte alla glödlampor kan gå sönder samtidigt?

Så nu sitter jag här i mörkret och bloggar, haha... känner mig lite hjälplös och tjejig som inte vet hur man fixar sånt här..well well.

Kommentarer
Postat av: rosalie almén

Det skall bli kul att träffa er på söndag!Du får kontakta hyresvärden som du fick dammsugaren av eller finns det någon snäll fastighetsskötare som kan hjälpa dig med elektrisiteten?

2009-04-09 @ 11:09:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0