Helg med Malin

Jepp, som vanligt gick tiden fort...för fort...Helt plötsligt så hade hon åkt igen...men vi hann med en massa mysiga saker!

Här är ifrån den persiska restaurangen vi var på i torsdags:


Efter jobbet på fredagen så mötte jag upp Malin hemma hos mig och sedan gick vi några få steg ned till canal st Martin för att ta ett glas vin i solskenet : ) Vi fick ett bord i solen och gott vin i glasen, perfekt! Vi satt där i lugn och ro och pratade och bara njöt :)





När solen hade gått ned så var vi hungriga så vi begav oss till en restaurang för att testa på lite franskt kök, bland annat Moelleux au chocolat : ) Den var tyvärr inte så rinnig som den brukar vara, men den var god ändå...Kvällen blev ganska tidig eftersom vi ville få ut så mycket som möjligt av lördagen som faktiskt var vår enda hela dag tillsammans. Den spenderade vi genom att promenera runt i Marais kvarteren, spana i butiker, shoppa lite, promenera lite till ända tills vi höll på att dö av hunger..Då gick vi till rue des Rosiers och åt en av alla Falafelställens berömda Falaflar (korrekt svenska?). Gooottt!





Sedan tog vi en tur över till Ilé de la cité och till st Louis, men då började det regna lite smått så vi skyndade oss bort till Nikebutiken för att se om det fanns något att ha...Det gjorde det tyvärr inte så vi fick traska in i Marais igen och trösta oss med en kaffe på ett brasseri.



Jag hittade en fin brun väska på en secondhand affär på 8 rue Sainte Croix de la Bretonnierie som heter Free'p'star. Också ett namn på en Second hand butik...Men väskan var fin!

Kommentarer
Postat av: Malin

OM tiden gick för fort! Jag och Pill sa igår att nästa gång ska vi se till att åka samtidigt och våldgästa dig :)

Längtar redan tillbaks iaf! Var så MYS!

Har varit en kaosfylld dag på jobbet, fick höra om förra veckans intriger mm!!



Största Kramen!

2009-04-27 @ 22:51:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0