Mathias på besök : )

I helgen så har Mathias varit här och jag tror att vi båda nu har svart bälte i julklappsshopping! Vi har plöjt igenom de stora varuhusen som; Galeries Lafayette, Printemps, BHV och ett varuhus med steet-ware som ligger bakom Printemps som Elina skulle älska! Elina, läser du det här så är det dit vi skall i februari!

Alla julklappar är nu inhandlade, jag hann med allt! Vi hann också ta en sväng förbi triumfbågen och Eiffeltornet på fredagkväll, men det var otroligt kallt så vi åkte hem strax efteråt.

På lördagen så promenerade vi genom Belleville, ner till place de la République och sedan så följde vi rue de Temple genom hela Marais ända fram till Hotel de ville (bredvid ligger BHV). När vi var framme så var vi alldeles genomfrusna så vi svängde förbi en Starbucks och köpte varsin White mocca latte (hur god som helst!) och värmde oss :) Innan vi började julshoppingen så gick vi över till Ile de la cité och tittade på Notre Dame.
BHV var ett kaos av människor som, precis som vi, skulle handla julklappar. Men där finns verkligen ALLT!

Efter ett par timmar på BHV så promenerade vi på rue Rivoli, förbi Louvren m.m. men då hade det börjat regna också...Vi hade verkligen otur med vädret denna helgen... Vi bestämde oss för att 6 timmar på stan fick vara nog och åkte hem till lägenheten. Sedan gick vi ut och handlade lite god mat och vin och myste hemma i värmen : )

I söndags så var det påt´ med shoppingen igen då vi gick ned till galeries lafayette och handlade de sista klapparna. Vid femtiden så tog Mathias bussen till flygplatsen och jag åkte hem. Det har verkligen varit jättemysigt att ha honom här och det bästa är att vi ses igen redan på fredag när jag åker hem till Sverige över jul!

Nu i veckan så är det afterwork med JCC (Junior Chamber Club) som är en förening för unga svenskar, eller unga som arbetar på svenska bolag eller har någon affärskoppling till Sverige. Väldigt trevligt!

sedan skall vi på jullunch med kontoret på svenska klubben på torsdag : )

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0