Glögg, glögg och glögg

internet funkar inte hemma så jag får ta och skriva ett snabbt inlägg här på jobbet...

De senaste dagarna har mest handlat om jobb och diverse glöggkvällar på olika ställen (svenska handelskammaren, centre culturel suedois) och så har jag också haft en mysig middag med Emma i tisdagskväll. Vi gjorde en stor sallad och delade på en flaska vin och en chokladkaka : )

Igår var jag med på mitt första kundmöte här i Paris, jätteroligt! detta var dock svenska kunder så vi talade svenska som tur var...franskan går framåt men det går långsamt..

Jag har fått lite hintar om att jag skriver för mycket om träningen här på bloggen och för lite om mitt jobb, men det är svårt att skriva om jobbet då jag har banksekretess vilket innebär att jag inte får berätta någonting i stort sett...Men jag ska tänka ut något som faktiskt kan skriva :)

annars så var det trevligt på glöggkvällen igår, man fick lite julkänsla med glögg och pepparkakor :) och ikväll ska vi iväg igen. igår var vi på centre culturel som anordnade en glöggkväll för att visa upp sina lokaler. Det var riktigt fina lokaler som man kan hyra om man vill ha en kundträff eller något annat event. Deras uteterass hade en fantastisk utsikt över Paris och Eiffeltornet (som nu under juletid är upplyst med blåa lampor). Cateringen kom ifrån en svensk tjej, Beatrice, som har cateringfirma här I paris tillsammans med sin pojkvän. Väldigt tufft tycker jag att starta sitt egna bolag här i frankrike och specialisera sig på svenska rätter! Men det går nog ganska bra för henne tror jag? jag har dock glömt vad firman heter...

Jag vet att jag inte skulle skriva så mycket mer om träningen men jag måste bara få ventilera lite angående servicen här nere! jag har velat betala för det där jäkla träningskortet i flera dagar nu men det är alltid någonting som gör att det inte funkar. jag har erbjudit mig att betala med mitt svenksa kort, men det går inte. de cill att man skall betala direkt ifrån konto (autogiro) men första betalningen måste ske med kortet som är kopplat till kontot. Jag fick mitt kort för en vecka sedan men fick inte koden till kortet för än i tisdags. därför har jag erbjudit att kunna betala med check istället, men det gick inte heller. När jag kom igår morse för att träna så hade jag både kort och kod och tänkte (typiskt svenskt) att nu äntligen så kan jag få göra rätt för mig! Nähä, då kunde han som stod i receptionen inte ta betalt utan hans jobb var att dela ut handdukar till kunderna (givande jobb...) när jag kom i morse så var det samma kille där som inte kunde ta betalt, och denna gången sa han att det är sista gången jag får komma nu utan att ha ett kort. Men va fan! Jag står ju redo att betala! det är ju han som inte tar betalt!

Vill ni ha mina pengar eller?!

jag blir bara lite matt då services i allmänhet är så här... Personalen är inte trevlig och serviceminded..

Nu är det iallafall torsdag, vilket innebär att Matte kommer imorgon!!Weei!

det här blev ett långt inlägg ändå, nu måste jag jobba!

kram


Kommentarer
Postat av: tina

ja tycker det e kul när du skriver om konstiga fransmen som gympar hehe. nu är det bara en vecka tills både du och ja får åka hem weii va skoj. ha det så kul i helgen. kram

2008-12-11 @ 17:35:15
Postat av: rosalie almén

det är roligt att läsa vad du än skriver!ha en trevlig helg!kram mamma

2008-12-12 @ 07:51:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0